Klasseslager en traiteur Van Raemdonck

Varken of lam aan ’t spit

 Speenvarken of lam aan ’t spit

De specialiteit van het huis!
Wij kruiden het lam (+-15 kg) of het speenvarken (15 a 20 kg) en wij monteren het voor u op de spit stang die op onze vuren past.
Je hebt voor een volledige maaltijd 400 a 500 gram per persoon nodig.
Opvullen met gehakt enz is niet aan te bevelen omdat je dan het beest moet uitbenen en dan niet meer goed op het spit blijft zitten.
Als je toch iets extra wil brengen zou je de buikholte kunnen vullen met appels of uien of paprika’s enzovoort.
Je kan ons varken of lam op 2 manieren verkrijgen:

Rauw, vers gekruid

Dit moet 8 a 10 uur draaiend op de bbq spit gebakken worden ongeveer 25 cm boven de kolen. (ongeveer 30 kg kolen/briquetten nodig)

Voorgegaard

Wij garen uw lam of varken voor.
Een uur voor uw gasten komen kan je het komen afhalen en laat je het nog 1 a 2 uren draaien om te korsten.

Nieuw: Duroc d olives carré aan ’t spit

U hebt toch al gehoord van Duroc d’ Olives?
Een super en edel varkensras waar we mee werken, gewaarborgd sappig en mals.
We laten altijd het spek en zwoerd aan de rug.
We steken een hele of bijna hele rug aan onze spies en kruiden dit met onze eigen kruiden melange.
We leveren die rug rauw met de bbq en motor.
U braadt die rug 3 uurtjes, en kan die dan zeer eenvoudig opsnijden.
Op vraag verwijderen we de ruggengraat, kam, beenderen.
Smullen maar !!

Locatie

Frederik van Eedenplein 5
2050 Antwerpen Linkeroever

Contact

bestel@proxylinkeroever.be
03/219 02 92

Facebook