Klasseslager en traiteur Van Raemdonck
Koud en warm buffet
Koude Buffetten
Onze buffetten worden op een originele fijn verzorgde manier bereid.
We maken zoveel mogelijk verschillende schotels die een eigen karakter uitstralen.
Onze meerdere gouden bekroningen op internationale vakwedstrijden getuigen hier van.
Charcuterieschotel – koffietafel
Fraai versierde vleeswarenschotel.
Er wordt 150 gram per persoon voorzien , wat voldoende is als lunch.
Dient deze schotel als stevige maaltijd dan is het geraadzaam een kaasschotel, salades – of patéassortiment erbij te nemen.
Kan ook aangevuld worden met een groenteassortiment.
Kaasschotels
Onze kaasschotels worden rijkelijk gegarneerd met druiven, noten en naamvlaggetjes 300 gr/pers
Breughel buffet
Paté uit eigen keuken met diverse sausjes
Kippen filetjes met ananas
Lauwe beenham uit eigen keuken (bij -50 pers wordt dit een hamschotel)
Verschillende soorten kop zoals alleen Baron “Frut” hem kan maken.
Witte en Zwarte pensen waar we al jaren voor gekend zijn
Frikadellenkoek met krieken
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla en appelmoes
Kaasschotel
Vanaf 50 personen wordt dit uitgebreid met bvb. bouilli met boontjes, franse gebraad enz …
Extra’s voor breughel buffet
Rijstpap met bruine suiker
Haringfiletjes
Gerookte makreel
Sprotjes met pelpatatjes
Uiensoep / erwtensoep / goulashsoep
Worst met boerenstamppot of rode kool
Beenhouwersvinken (stoverij met niertjes en zwezeriken)
Balletjes met voetselder
Hutsepot met lamsvlees
kalfsfricassee / stoofvlees
Oostends vispannetje / Paling in ‘t groen
Basis koude schotel
Rolletjes van huisbereide ham met asperges
Kippenboutjes op z’n Hawaiiaans
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groenten garnituur
Vlaamse, Spaanse en Italiaanse ham met Zuiderse meloentjes
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla en assortiment sausjes
Extra’s bij basis buffet
Tomaat met grijze garnaal
Zalm rollade in Serrano ham met dillesaus
Noors gerookte visschotel
Koud en warm buffet standaard
Koud voorgerecht
Zalm hapjes met yoghurt saus
Ham met zuiderse meloentjes
Carpaccio van ossenhaas
Italiaanse voorgerechtschotel
Tomaat Mozarella
Tapas schotel
met bijbehorende rauwkost en garnituurtjes
Warm hoofdgerecht
(ander keuze gerechten zie lijst prijswijzigingen mogelijk)
Blanquette van kip in Gentse Waterzooisaus of gemarineerd gebraad in De Koninck saus
een warme groenten bereiding volgens seizoensaanbod
Een aardappelbereiding (purée / gratin / gebakken aardappels / kroketten)
Koud en warm buffet deluxe
Koud voorgerecht
Gerookte zalm, heilbot en forel
Coullibiac van zalm met een hartje van Crab
Salade Niçoise
Ham met zuiderse meloentjes
Vitello Tonato
Warm hoofdgerecht (ander keuze gerechten zie lijst prijswijzigingen mogelijk)
Normandische tongscharrolletjes
Konijn op Grootmoeders wijze of Hertenragout met peertjes
een warme groenten bereiding volgens seizoensaanbod
Een aardappelbereiding (purée / gratin / gebakken aardappels / kroketten)
A La Carte
Zelf samen stellen of als aanvulling
Diverse hamsoorten waaronder de enige echte San Danielle met meloen
Rijkelijke keuze van huisbereide paté met sausjes en confituurtjes
Italiaanse voorgerecht schotel (Spionata, Carpaccio, Coppa…)
Carpaccio van ossenhaas of gedroogde boeren ham met grana padano (grote schotel)
Krabcocktail met Chatka Krab
Grapefruit met steurgarnaal en whiskysaus
Tomaat roze garnaal
Tomaat grijze garnaal (richtprijs markt garnalen)
Coupe met grijze garnaaltjes
Halve perzik met tonijn
Sinaasappel gevuld met steurgarnaal en cocktailsaus
Waaier van gerookte zalm, heilbot, forel en reuzengarnaal
Lekkerbekjes met reuzengarnaal en gerookte makreelfilets
Forelfilet gegarneerd met kervelsaus
Zacht gepocheerde Noorse Zalm
Gefarceerde zalm en Croute
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Kasslerrib
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Lamsfilet met selder en peertjes
Eendenborst a l’ Orange
Bijhorigheden in € per kg of liter
(wij adviseren u omtrent de hoeveelheid per persoon)
Zeevruchtensla
Tomaatjes mozzarella
Vegetarisch groenteslaatjes (kolen en linzen)
Lasagana verde of met Brussels lof
Kippen filet in Gentse waterzooisaus
Coq au vin met boven boutjes gemaakt
Wangetjes met luikse stroop en appeltjes
Deugniet ribben met De Koninck saus, een Antwerpse topper!
Konijn op Vlaamse wijze
Parelhoenboutjes Brabançonne / Fine champagne / normandie
Kalkoentournedo’s zoetzuur of currysaus of Yambalaya
Lamscurry met grove groentjes
Varkenshaasjes champignonsaus
Parmentier van vlaswijting met spinazie en tomatencoulis
Gratin van de Noordzee met zalm en kabeljauw
Normandische Tongscharrolletjes
Roggevleugels of zeepaling in ’ t zuur
Paella
Zarzuella
Waterzooi van de Noordzee
Paling in t groen
Lotte en scampistaartjes met kreeftensaus
Specialiteiten buffet
Gerookte vis schotel met zalm, heilbot en forel
Vitello Tonato (gebraad met tonijn)
Coullibiac van zalm met dillesaus
Carpaccio van ossenhaas
Zomermeloentjes met gandaham
Tomaat mozarella
Gebraad volgens ingave en fantasie van de chef (eend, lams, pastrami, kasseler…)
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla en assortiment sausjes
Feestdagen buffet
Tijdens top drukke periodes, zoals kerst en eindejaar, beperken we onze keuze tot het basis buffet en dit speciale feestdagen buffet.
Vraag naar de speciaal ontworpen folder voor die dagen.
Buffet 13
Tomaat met grijze garnaal
Zacht gepocheerde Noorse Zalm
Diverse hamsoorten waaronder de enige echte San Danielle met meloen
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groentegarnituur
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla Assortiment sausjes
Buffet 14
Waaier van gerookte zalm, heilbot , forel en reuzengarnaal
Zeevruchtensla in grote coupe
Zacht gepocheerde Noorse Zalm
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
Diverse hamsoorten waaronder de enige echte San Danielle met meloen
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groentegarnituur
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla Assortiment sausjes
Buffet 20
Tomaat met grijze garnaal
Waaier van gerookte zalm, heilbot , forel en reuzengarnaal
Zacht gepocheerde Noorse Zalm
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
Lamsfilet met selder en peertjes
Rolletjes van huisbereide ham met asperges
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groentegarnituur
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla Assortiment sausjes
Buffet 30
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
Rolletjes van huisbereide ham met asperges
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groentegarnituur
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla Assortiment sausjes
Buffet 31
Zeevruchten coupe of garnaal cocktail
Waaier van gerookte zalm, heilbot, forel en reuzengarnaal
Turbotin of Griet (markt aanvoer) met kervelsaus
Gefarceerde Zalm in korstdeeg gebakken met dillesaus
Halve perzik met tonijn
Wildpasteien uit eigen keuken met diverse confituren of San Danielle ham met meloen
Eendenborst “à l’ Orange”
Gefarceerde hoevekip “Lelietje Van Dalen”
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla Assortiment sausjes
Buffet 40
Reuzengarnalen met gerookte makreel en gerolde haringfilets
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
Rolletjes van huisbereidde ham met asperges
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Kasslerrib met een groentengarnituur
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Groenten en saladeassortiment met aardappelsla Assortiment sausjes
Buffet 41
Tomaat en of Sinaasappel gevuld met steur
Reuzengarnalen met gerookte makreel en gerolde haringfilets
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
San Danielle ham met meloen of Wildpasteien uit eigen keuken met diverse confituren
Rolletjes van huisbereide ham met asperges
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groentegarnituur
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Assortiment sausjes Groenten en saladeassortiment met aardappelsla
optie :
Buffet 42
Tomaat en of sinaasappel gevuld met steur
Gerookte zalm, heilbot , forel en reuzengarnalen
Zacht gepocheerde Noorse Zalm
Kippenfiletjes op z’n Hawaiiaans
San Danielle ham met meloen
Degustatie van huisbereide pasteien
Rolletjes van huisbereide ham met asperges
Vers gebakken rosbief, varkensgebraad en Duitse Casselerrib met een groentegarnituur
Kalkoen-, varkens en kalfsgebraad met een fruitslaatje
Assortiment sausjes Groenten en saladeassortiment met aardappelsla

Locatie
Frederik van Eedenplein 5
2050 Antwerpen Linkeroever
Contact
bestel@proxylinkeroever.be
03/219 02 92
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. | Website door Webwisp