Klasseslager en traiteur Van Raemdonck

Over ons en specialiteiten

Over ons

Vier generaties terug was er in Kruibeke een grote familie Van Raemdonck die in de Kromstraat een boerderij had en het land bewerkte.
Overgrootvader Jef had in het begin van de jaren 1930 een beenhouwerij in het centrum van het dorp.
Hij kweekte zijn eigen “beestjes”, slachtte ze toen nog zelf en wist er al overheerlijke vleeswaren van te bereiden.
Zijn oudste zoon, Louis trok in 1960 naar de Linker Oever van ‘t Stad om in een nieuw woongebied een eigentijdse beenhouwerij te beginnen.
Sint Anneke groeide en de zaak groeide mee.
Zijn Filet d’ Anvers was wijd en zijd bekend.
Zijn zoon Mark, ook in het slagersvak gestapt, werd door het stadscentrum aangetrokken en richtte er samen met Myriam een slagerij op.
In april 1999 werd de winkel in Borgerhout gesloten en keerden ze terug naar Antwerpen Linker Oever , Lode Zielenslaan, vlakbij de voetgangerstunnel.
Kenneth is dus de vierde generatie die zich nu volop inzet in het vak van slager-traiteur.
Na zijn opleiding in de hotelschool Stella Maris volgde hij hotelmanagement aan de Plantijn Hogeschool.
Hij werkte na zijn opleiding in leidinggevende hotels in Londen.
Maar het slagersvak trok hem meer aan en hij stapte mee in de zaak.
Sinds 2 oktober werd de oude winkel ondergebracht in een zelfstandige Proxy Delhaize, op het Frederik Van Eedenplein 5 op  Linkeroever. De kennis van vlees, het ambacht in vleeswaren en salades, de toegevoegde waarde van de traiteur en “kant en klaar” afdeling en de meerwaarde van “vlees is feest”, dit zijn de motto ’s van dit totale voedingsconcept.

Een greep uit onze specialiteiten

Vers rundsvlees, van Belgisch Witblauw of van Ierse runderen, waarvan de entrecote gerijpt wordt.
Varkensvlees van het Duroc d’ Olive ras : www.durocdolives.com
Wild en gevogelte uit de Belle Flamande lijn : www.hetbeterevlees.be
Gehakt en worsten met respect voor inhoud en smaak.
Beenhesp van Duroc d’ Olives , Filet D’ Anvers, meer dan echte streek specialiteiten.
Salades met een perfecte vlees/saus verhouding.
Soepen en kant en klare stoofpotjes met passie voor smaak bereid.
Een fantastisch assortiment aan dagschotels.
Van lunch buffet tot groots tuinfeest, “bijna alles is mogelijk bij klasseslager Van Raemdonck”
Lid van www.klasseslager.be , een selecte groep van slagers die klasse uitstralen ,
waarbij kwaliteit en ambacht hoog in t vaandel staan.

Locatie

Frederik van Eedenplein 5
2050 Antwerpen Linkeroever

Contact

bestel@proxylinkeroever.be
03/219 02 92

Facebook