Klasseslager en traiteur Van Raemdonck

Ovenklare schotels

Ovenklare schotels

In deze lijst vindt U volledig uitgewerkte feestmaaltijden die U ovenklaar geleverd worden.
U krijgt een gegarneerde schotel met vlees en groenten, om zo in de oven te zetten (de
bereidingstijd voor diverse ovens wordt U ook meegedeeld). Voor sommige gerechten
wordt een minimum bestelhoeveelheid van 4 personen gevraagd.
Hou er rekening mee dat je voor +10 personen een grote ovencapaciteit nodig hebt.

 

Warme Voorgerechten

Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Vidé met kip
Vidé met vis Oostends vispateitje
Coquille St. Jacques Normandisch gegratineerd klassiek
Coquille St. Jacques met gegratineerde spinazie
Scampi’s in currysaus
Kalfszwezerik op een lentebedje
Gestoofde zalm met cruditeiten
Reuzenchampignons met garnalenboter
Gegratineerde oesters (6)
Tongscharrolletjes op z’n Normandisch
Noordzee tongrolletjes met prei gratin

 

Soepen

Dagsoep
Roomsoepen
Consommé Madrilène, kwartel, fazant, zalm
Vissoep
Kreeftensoep
Bouillabaisse

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten met keuze uit Kroketten, Gratin, Kasteelaardappeltjes of puree.
Varkensfilet op z’n Brabants met witloof en champignons
Varkensfilet Tropical met perziken en woudvruchten
Kalkoenfilet op z’n Brabants of Archiduc of Fine Champagne
Kalkoenrollade Venitienne met seizoengroenten
Orloff gebraad met champignons en flageoletbusseltjes
Jagersfilet met peertjes , veenbessen en wildsaus
Lamsboutmedaillons met gratin supréme en Bordelaise saus
Lamszieltjes met groentekrans en boschampignons
Parelhoen Brabanconne , Fine Champagne of à la Normandië
Eendenborst met oesterzwammen en witloofroomsaus
Lamsfilet en Croute met seizoen groenten
Wellingtonfilet met oesterzwammensaus en selderpuree
fazant Brabanconne
hertengebraad met witloof, peertjes en veenbessen
hinde filet harlekijn
Wildfestijn of Degustatie van 3 wildsoorten (seizoen)

Locatie

Frederik van Eedenplein 5
2050 Antwerpen Linkeroever

Contact

bestel@proxylinkeroever.be
03/219 02 92

Facebook